In opdracht van MRP Development en VORM Ontwikkeling & Bouw zijn momenteel bezig met de communicatie voor deelplan ZuidHaven. Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen realiseert De Zuid C.V. een nieuwe wijk: De Zuid. Op een unieke locatie. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op De Zuid woon je straks letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag, aan de gezellige haven en het prachtige zuiderstrand.

Wie van een beetje leven in de brouwerij houdt, zal gecharmeerd zijn van de schitterende appartementen met zicht op de dynamische Derde Haven en de zee.

Schepen komen aan en vertrekken. Zo staat in de Eerste Haven de beroepsvisserij centraal. De Tweede Haven is de recreatiehaven met onder andere de jachthaven. En de Derde Haven, waar ZuidHaven aan gelegen is, biedt plaats aan bijzondere schepen, zoals die van Rijkswaterstaat. Ook zullen hier andere schepen bevoorraad worden. Al deze activiteiten maken van de Scheveningse Haven een dynamische woonlocatie. Ook voor de kleinschalige commerciële units die in de plint worden ontwikkeld, is dit unieke plek op een stoere locatie. En de twintig meter brede kade biedt genoeg ruimte voor bevoorrading.