Bekijk dit project Bekijk de video

Corporate branding

Corporate branding draait om de professionalisering van de marketing en communicatie voor je merk en organisatie. Daarbij gaat merkidentiteit om meer dan alleen een logodesign. Het omvat werkelijk alles: van slogan tot kleurgebruik, van design tot fotografie en tone of voice.

Voor een goede corporate branding wil je dan ook antwoorden krijgen op vragen over de (merk)identiteit en (merk)strategie van je bedrijf: wat wil je uitstralen, wie wil je aantrekken, wat kun je waarmaken? Het gaat om termen als kernwaarden, positionering en merkbelofte. Kortom: we willen je merk tot leven kunnen brengen!

Stip op de horizon

Als de corporate branding of merkidentiteit nog niet goed bekend is, helpen we graag deze te ontwikkelen. We zetten samen een stip op de horizon en varen daar naartoe. We organiseren brainstormsessies en workshops met bijvoorbeeld directie, medewerkers en/of stakeholders. Samen komen we tot een goed eindresultaat, dat ook breed wordt gedragen. Want als de organisatie zich al niet in de corporate branding zal herkennen, dan zal de doelgroep deze ook nooit aannemen.

Aan de slag!

Is de corporate branding wel al prachtig samengevat, dan gaat onze creatieve studio natuurlijk gelijk aan de slag met de visuele uitwerking. Of puur auditieve uitwerking. Alles kan! Wij denken bij een look & feel nooit in grenzen, alleen in mogelijkheden. We ontwikkelen complete websites waar design en development naadloos op elkaar aansluiten. We presenteren complete huisstijlen waar aan ieder detail is gedacht. En we maken prachtige beelden en teksten voor bijvoorbeeld de inzet op social media of een digitale nieuwsbrief. 

Wil je meer weten?

Heb je ook een vraagstuk op het gebied van corporate branding of merkidentiteit? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We verdiepen ons met plezier in je organisatie. Bekijk ook alvast ons werk en laat je inspireren door de vele toepassingen.