Bekijk dit project Bekijk de video

Fullservice

“Als fullservice bureau vinden we het belangrijk om onze opdrachtgevers volledig te faciliteren en ontzorgen. Zowel op strategisch niveau als conceptueel en creatief. Dat zijn onze kwaliteiten en daarvoor hebben we een multidisciplinair team met creatieve studio in huis. Ook nemen we met plezier de gehele projectcoördinatie en regie op ons.”

Saskia Cieremans-van Deventer

Marketing en strategie

Onze aanpak om een sterke marketingaanpak en (merk)strategie neer te zetten, is onderscheidend. De uitkomst daardoor ook. Inmiddels hebben we voor talrijke gemeentelijke en provinciale overheden, bedrijfsleven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en bouwbedrijven een scherpe koers met stip op de horizon mogen bepalen. En met resultaat. Een goed doordachte strategie met (marketing)plan van aanpak is immers de basis voor het vervolgconcept.

Communicatie

Onze kracht is om ieder concept om te zetten in creatieve output, waarin we de doelgroepen meenemen in de gewenste beeldvorming. Of het nu gaat om ontwerp, vormgeving, copy, drukwerk, film, fotografie, social media, webdesign, webdevelopment en/of een event. Daarbij kunnen wij communicatie van zeer uiteenlopende aard verzorgen. Van strategische en krachtige (online) campagnes tot een complete huisstijl.

Creatie en concept

Staan de marketingaanpak en strategische visie helder en praktisch op papier? We maken ook met plezier de vertaling naar creatie. Conceptontwikkeling dus, de basis voor een succesvolle campagne. Daarbij denken we groots – ook als de aanvraag klein is. Want alleen door out of the box te denken, kunnen we de propositie, kernwaarden en bijvoorbeeld merkbelofte omzetten naar écht creatieve stijlelementen.

LEVEN! Magazine

“Het is iedere keer weer een heerlijk moment als we de nieuwste editie van LEVEN! Magazine lanceren: altijd op een prachtige locatie, ten overstaan van ons uitgebreide netwerk. Dit glossy lifestylemagazine is een regionaal blad van ontdekkingen voor mensen die wonen en/of werken in de regio Den Haag. Bijzonder is dat al onze expertises door dit magazine samenkomen: van concept tot volledige uitwerking en lancering.