Bekijk dit project Bekijk de video

Communicatie

Onze kracht is om ieder concept om te zetten in creatieve output, waarin we de doelgroepen meenemen in de gewenste beeldvorming. Of het nu gaat om ontwerp, vormgeving, copy, drukwerk, film, fotografie, social media, webdesign, webdevelopment en/of een event. We bedenken en coördineren het gehele communicatieproces en ons inventieve team laat alle doordachte ideeën voor de contentcreatie tot leven komen. Een uitstekend voorbeeld waarin al onze expertise samenkomt, is het succesvolle LEVEN! Magazine dat wij in eigen beheer uitgeven en waar wij goed bezochte events voor organiseren.

Communicatiespecialismen

Bij CVR zijn we gespecialiseerd in corporate branding, vastgoedcommunicatie en overheidscampagnes. Dat houdt in dat wij communicatie van zeer uiteenlopende aard kunnen verzorgen. Van strategische en krachtige (online) campagnes tot een complete huisstijl. Onze creatieve studio draait met plezier overuren. Dan komt van alles uit onze communicatiekoker: brochures, filmpjes, billboards, online postings, custom made websites, magazines, persberichten, folders, verkoopborden, etc. Ook het gehele coördinatieproces kunnen wij op ons nemen! Van projectcoördinatie tot mediacoördinatie, van evenementenorganisatie tot het beheer van social media.

Communicatieplan

Wanneer we tevreden zijn? Als jij als opdrachtgever ons bureau niet meer nodig hebt! Of omdat je communicatiecampagne succesvol is afgerond of omdat je zelf nu met het veelzijdige brandbook in huis aan de slag kunt. We maken onszelf graag misbaar, maar tot die tijd faciliteren we het gehele proces en ontzorgen we volledig. Want die stip op de horizon bereiken gebeurt niet met alleen een concept bedenken. Effectieve communicatie staat of valt met de juiste uitwerking van de communicatiemiddelen en -activiteiten!

Creatieve studio

Benieuwd naar onze creatieve studio en voorbeelden van ons werk? Kijk rond op onze website of kom vrijblijvend langs in ons pand aan de haven! Dan zie je met eigen ogen welke frisse wind er rond en door ons gebouw waait die voor alle creativiteit zorgt.