Bekijk dit project Bekijk de video

Vastgoedcommunicatie

Waar het bij ons dertig jaar geleden allemaal mee begon: vastgoedcommunicatie. Een specialisme waarin wij volledig thuis zijn: van gebiedsbranding en placemaking tot de uiteindelijke communicatie voor een succesvolle woningpromotie. We hebben uitgebreide kennis van de markt en volop creativiteit waarmee wij toegevoegde waarde kunnen bieden in het gehele proces. Bovendien hebben wij dankzij onze creatieve studio ook alle expertise in huis voor de daadwerkelijke uitvoering.

Branding en timing

Bij vastgoedprojecten draait alles om de juiste branding en timing. Feeling met de markt, de locatie en de gekozen invulling van het project. Bij CVR zijn wij hierin volledig thuis. We bedenken op basis van het stedenbouwkundig plan, gesprekken met de opdrachtgever en partijen als architecten een concept, waarvan we een ijzersterk merk maken. Vervolgens rollen we dat stap voor stap uit in concept, creatie en communicatie. In de afgelopen dertig jaar hebben wij honderden vastgoedprojecten op onze naam mogen zetten.

Projectmanagement en verkoopondersteuning

We zijn ervaren projectmanagers in grote en kleine gebied-/vastgoedontwikkelingen. We geven niet alleen strategisch advies, maar steken ook graag de handen uit de mouwen. Van (online) communicatie- en merkstrategie tot de volledige productiebegeleiding. Op ieder moment in het project kunnen wij instappen, faciliteren en ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat de productie van bijvoorbeeld een brochure of flyer, het schieten van een sfeervideo of het ontwikkelen van een website met gebruiksvriendelijk cms goed wordt voorbereid, gepland en binnen het budget succesvol wordt uitgevoerd.

Complete events

Bij vastgoedcommunicatie nemen events vaak een belangrijke plek in: bijvoorbeeld bij het slaan van de eerste paal, de start verkoop of de oplevering van de eerste sleutel. Bij CVR organiseren we met regelmaat bijeenkomsten voor omwonenden, belangstellenden en andere betrokken partijen. Ook daarbij faciliteren en ontzorgen wij volledig. We vragen zelfs vergunningen aan, zorgen indien nodig voor promoteams en organiseren bijvoorbeeld ook rondleidingen.

CVR: jouw vastgoedspecialist!

Neem vandaag nog contact met ons op! We horen graag welk gebied, project en/of woningen je onder de aandacht wilt brengen.