Bekijk dit project Bekijk de video

Expertise

Bij CVR zijn we gespecialiseerd in corporate branding, overheidscampagnes en vastgoedcommunicatie. Dit doen wij voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers binnen de (semi)overheid, het bedrijfsleven en de vastgoedsector.

“Bij iedere opdracht ben ik weer trots op wat we samen bereiken. In open dialoog met de klant én met de ondersteuning van ons team en de creatieve studio. Of het nu gaat om een overheidscampagne opzetten, een strategisch antwoord op een imagoprobleem, een digitaal jaarverslag maken of de organisatie van een start verkoop. Samen zorgen we, vanuit ons bureau aan de haven, voor succes.”

Jeroen Cieremans

Corporate branding

Corporate branding draait om de professionalisering van de marketing en communicatie voor je merk en organisatie. Daarbij gaat merkidentiteit om meer dan alleen een logodesign. Het omvat werkelijk alles: van slogan tot kleurgebruik, van design tot fotografie en tone of voice. Voor een goede corporate branding wil je dan ook antwoorden krijgen op vragen over de (merk)identiteit en (merk)strategie van je bedrijf: wat wil je uitstralen, wie wil je aantrekken, wat kun je waarmaken? Het gaat om termen als kernwaarden, positionering en merkbelofte. Kortom: we willen je merk tot leven kunnen brengen!

Vastgoedcommunicatie

Waar het bij ons dertig jaar geleden allemaal mee begon: vastgoedcommunicatie. Een specialisme waarin wij volledig thuis zijn: van gebiedsbranding en placemaking tot de uiteindelijke communicatie voor een succesvolle woningpromotie. We hebben uitgebreide kennis van de markt en volop creativiteit waarmee wij toegevoegde waarde kunnen bieden in het gehele proces. Bovendien hebben wij dankzij onze creatieve studio ook alle expertise in huis voor de daadwerkelijke uitvoering.

Overheidscampagnes

Bij CVR doen we ze graag en met regelmaat: succesvolle overheidscampagnes lanceren voor gemeentes, provincies en instellingen. Het gaat daarbij zowel om publieksvoorlichtingscampagnes als bewustwordingscampagnes waarin een gedragsverandering gewenst is. Ook bedenken we met regelmaat originele thema- en actiecampagnes. Om deze campagnes tot stand te brengen, organiseren we samen met onze creatieve studio uitgebreide en uiterste creatieve brainstormsessies.

Full service

CieremansVanReijn is hét creatieve en innovatieve fullservice marketing- en communicatiebureau in Den Haag. Wij zijn graag zowel uw strategisch gesprekspartner als creatief uitvoerder.