Bekijk dit project Bekijk de video

Creatie

Staan de strategische visie en marketingaanpak helder en praktisch op papier? Dan kunnen wij ook de vertaling naar de creatie maken. Conceptontwikkeling dus, de basis voor een succesvolle campagne. Daarbij denken we groots – ook als de aanvraag klein is. Want alleen door out of the box te denken, kunnen we de propositie, kernwaarden en bijvoorbeeld merkbelofte omzetten naar een écht creatieve huisstijl met een aansprekend palet aan media.

Brainstormsessies

Voor het creatieve concept maken we gebruik van de waardevolle content die tijdens de marketing- en strategiefase zijn bepaald. Het gaat om de achterliggende boodschap van jouw campagne of merk. In onze creatieve studio houden we daarom uitgebreide brainstorm- en brandingsessies. Hierin laten we zowel het concept, de stijlelementen als middelen aan bod komen: van content voor social media tot print, van online advertising tot events. Alles kan – alles om maar die stip op de horizon te bereiken.

We doen het samen

En begrijp ons niet verkeerd! We kunnen bijzonder grote projecten aan, maar zetten onze concepting en creatieve skills ook graag in voor kleinere projecten. Ons creatieve team wordt net zo blij van de visuele uitwerking van enkel een logodesign als van een complete merkidentiteit. Belangrijk is dat we samen het visuele verhaal vertellen: van design tot copywriting, van fotografie tot webdevelopment. Hiervoor hebben wij specialisten in huis die iedere creatie en concept tot een groot succes willen maken – altijd in samenspraak met jou als opdrachtgever.

Brandbook met look & feel

Uiteraard hoort bij creatie en concept een gebruiksvriendelijk brandbook, waarin de gehele branding, merkidentiteit, look & feel en tone of voice staan omschreven. Daarbij zijn wij net als in de strategiefase bijzonder praktisch van aard: ook het brandbook moet óp het bureau blijven liggen. We houden niet van documenten die in een la verdwijnen. Wil je ook graag concept en creatie bij CVR neerleggen? Bekijk ons werk en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. We ontvangen je graag in ons bureau aan de Scheveningse haven.