Bekijk dit project Bekijk de video

LEVEN! Magazine

We zijn de trotse uitgever van LEVEN! Magazine. Dit lifestyle magazine is een blad van ontdekkingen voor mensen die wonen en/of werken in de regio Haaglanden. Het blad belicht onder meer bijzondere regionale mensen, projecten, gemeenten, plekken en producten, waarbij we altijd naar een prettige, informatieve en onderhoudende mix van onderwerpen zoeken. Gezien de frequentie, viermaal per jaar, gelinkt aan de seizoenen, besteedt het magazine ook aandacht aan typische lente-, zomer-, herfst- en winteritems.

Creatieve studio van CVR

Uiteraard zorgen onze creatieve studio en tal van professionals voor de strategie, marketing, conceptuele en creatieve invulling en de communicatie-uitwerking. Van fotografie tot tekst, van campagnes via social media tot de organisatie van netwerkevents. Kortom, LEVEN! Magazine is een prachtig voorbeeld waar al onze kracht samenkomt. Bovendien is het altijd weer een heerlijk moment als we de nieuwste editie van LEVEN! Magazine lanceren: op prachtige locaties, ten overstaan van ons uitgebreide netwerk. Zo zetten we dit magazine ook in voor netwerkbijeenkomsten en branding events die we ook voor jouw organisatie kunnen organiseren.

Winkels en bedrijven

Het regionale glossy LEVEN! Magazine wordt verspreid in de gemeenten Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delftland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. Je vindt het blad zowel bij bedrijven en overheden als in winkels; inmiddels is het al niet meer weg te denken uit de schappen. Ook onze opdrachtgevers bieden wij mogelijkheden om in de glossy te verschijnen als onderdeel van hun campagne – indien dit uiteraard past binnen het concept. Hierover denken we met plezier mee.

Ook een magazine?

Kijk voor meer informatie op www.levenmagazine.nl en neem gerust contact met ons op. Ook voor jouw organisatie kunnen we een compleet magazine ontwikkelen, inclusief bijbehorend event. Bijvoorbeeld in het kader van een nieuwbouwproject, jubileum of bedrijfsmagazine. Daarbij ontzorgen we volledig: we kunnen zowel het concept als de creatie en organisatie op ons nemen.