Bekijk dit project Bekijk de video

Je vindt het in de Bieb!

Openbare bibliotheek Den Haag

In Bibliotheek Den Haag vind je niet alleen honderdduizenden boeken, maar er worden jaarlijks óók duizenden activiteiten georganiseerd. Om inwoners te informeren over de verrassende kanten van de bibliotheek als plek voor ontmoeting, persoonlijke ontwikkeling en informatie in de wijk  en hier meer bekendheid aan te geven hebben wij in opdracht van Bibliotheek Den Haag een grote publiekscampagne ontwikkeld.

Hiermee willen we iedereen in Den Haag laten weten dat er in ieder stadsdeel bibliotheekvestigingen zijn die bijvoorbeeld taallessen, huiswerkbegeleiding, debatten en concerten aanbieden, naast gratis studie- en werkplekken.

De Bieb: Je beste kennis in de buurt

De campagne “Je vindt het in de Bieb!” speelt in op haar veranderde functie als gevolg van de maatschappelijke ontwikkelingen. Waar vroeger de nadruk vooral op het uitlenen van boeken lag, is de bieb tegenwoordig vooral een laagdrempelige plek voor iedereen. Er is ruimte voor alle inwoners om de bibliotheek te ervaren zoals hij of zij dat wil. 

Meerdere keren per week organiseren de 15 vestigingen van Bibliotheek Den Haag in de wijk allerlei activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Tijdens de campagne wordt in het komende jaar via de media maar ook op straat aandacht gevestigd op het aanbod.